Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä kartoituskäynnin ajan sopimiseksi.

Huoneistoremontti Mikkeli

Rakennus- ja Remontointi J. Hänninen Ky tekee huoneistoremontit nopeasti ja luotettavasti. Meiltä saat kaikki remontit ammattitaidolla pienistä pintaremonteista aina kokonaisvaltaiseen huoneistoremonttiin asti, aikatauluasi kunnioittaen ja tietysti avaimet käteen palveluna. 

Huoneiston remontointi kannattaa aina. Huoneiston remontointi nostaa asunnon arvoa ja lisää asumisen iloa, mukavuutta sekä viihtyvyyttä. Jo pienelläkin pintaremontilla saadaan ihmeitä aikaan. Kun taas puhutaan koko huoneiston remontoinnista, saat kodistasi aina juuri sellainen kuin itse haluat. 

Rakennus- ja Remontointi J. Hänninen Ky:ltä löytyy vedeneristys-sertifikaatti.

Ostamassa huoneistoa vai remontoimassa?

Usein asuntoa ostaessa huomaa jo näytössä haluavansa huoneiston olevan pinnoiltaan toisenlainen. Kauttamme saat tilattua remontin nopeallakin aikataululla, täysvaltaisesti avaimet käteen tyylillä toteutettuna. Haluaisit sitten vain maalausta asuntoon, uutta lattiaa, kylpyhuoneremontin tai vaikka keittiöön kalusteasennuksen, olemme apunasi. Remontointi on aikaa ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Kun jätät huoneistoremontin ammattilaiselle niin, voit itse keskittyä huoletta muihin asioihin.